Sponsor klubbtävlingar/golfveckan!

Sponsor klubbtävling:

Västerås Golfklubb vill skapa en bättre upplevelse och proffsigare arrangemang på klubbens tävlingar med din hjälp!

Vi ser gärna att ditt företag vill vara med och sponsra Västerås Golfklubbs klubbtävlingar! Syftet att sponsra en eller flera klubbtävlingar är att du och ditt företag får fri tillgång under tävlingen till att profilera företaget och deras tjänster eller produkter. Ett annat syfte är att personligen synas och skapa relationer med klubbens medlemmar och spelare från andra klubbar runt Mälardalen. Den personliga kontakten med tävlingens deltagare är ovärderlig och har varit en jättebonus för klubbens sponsorer som provat detta under tävlingar 2016.

Mer information om pris för sponsring av klubbtävlingar, kontakta vår klubbchef Anders Holmer 070-343 15 62!

Golfveckan v:30 2015:

Västerås Golfklubb är känd sedan många år tillbaka för sin fantastiska golfvecka. Under vecka 30 kör vi tävlingar under sex dagar där deltagarantalet ligger på mellan 180-250 personer. Som sponsor under golfveckan äger du din egen dag vilket innebär att du står för ett prisbord på minst 20.000 kr. Med hjälp av klubben skapar vi tillsammans ett arrangemang som ger ditt företag högsta möjliga nytta. För att skapa arrangemang i världsklass kan två eller fler företag gå ihop för att ge tävlingsdagen ännu större resurser, vilket också ger ett större deltagande och större nytta för arrangerade företag/sponsorer.

Vill du sponsra en av golfveckans dagar under 2015 vänligen kontakta vår klubbchef Anders Holmer 070-343 15 62!