Varför tar det slut när det är som roligast?!

Årets säsongsavslutning mot Kumla borta slutade bra för oss då vi vann med 8-4. Stark jobbat!  Under färden till Kumla var vi några som kände respekt inför dagens uppgift och samtidigt lite fundersamma över varför vi fick möta Kumla borta två år i rad!?  Kanske detta faktum gjorde oss lite vassare idag.   Jag vill passa på att tacka hela laget för deras insatser under serien och för deras support och kamratskap under året. Vad som händer nästa år återstår att se men jag fyller då 75 år och vad jag förstår har vi interna regler som säger att man inte får vara kvar i H 65 laget.

Tack Jan-Inge Bengtsson, Lars Lindqvist, Antero Piispanen, Sören Larsson, Christer Åström, Geije Johansson, Håkan Olofsson, Bosse Palo, Ulf Holmström och Keijo Saareliainen//Inge