Greenfeesamarbeten 2017

Västmanlandsöverenskommelse 2017

Helgfria måndagar tom fredagar erhålls 80 kr rabatt för seniorer och 40 kr för juniorer från respektive klubbs ordinarie vardagsgreenfee. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter (t ex höst- eller vintergreenfee).

På vardagar (må-fred)  under tiden 15 juni – 11 augusti spelar juniorer fritt på Västmanlandsbanorna.

Följande klubbar ingår i samarbetet:

Arboga GK, Köpings GK, Surahammars GK, Fagersta GK, Orresta GK, Tortuna GK, Frösåkers GK, Sala GK, Västerås GK, Fullerö GK, Skerike GK, Ängsö GK

Mellan ovanstående klubbar och Strömsholms GK, 9-hålsbana, gäller följande: Helgfri måndag till fredag erhålls 40 kr rabatt respektive 20 kr (junior).

Golfhäftet

VGKs medlemmar har möjlighet att köpa Golfhäftet i vår shop och därigenom få reducerad greenfee på ett flertal golfbanor