Välkomna till Västerås golfrestaurang golfare som icke golfare!

Öppet från kl 7 på vardagar och från kl 8 på helgdagar. För aktuella stängningstider, bordsreservation och annat aktuellt i restaurangen vänligen kontakta restaurangen på 021 448 47 04

Vi på Västerås Golfrestaurang tror på  en naturskön miljö, de bästa råvarorna varsamt hanterade och hemlagade på vårat sätt. Under den populära vardagslunchen sätter vi matens kvalité i fokus, och låter våra gäster välja på 5 rätter från varje dag. Med en snabb service hinner våra gäster också till de extra minuterna att andas ut innan jobbet eller golfen. Det finns även möjlighet att ta med sig maten i take-away lådor.

Restaurangen går även att bokas för festligheter såsom privata sammankomster, bröllop, företagsevenemang, kick-off, jubilarer, minnesstund etc. Vi har stora som små tillställningar, från 10-talet gäster med menyer personligt anrättade efter Era behov och önskemål. Vi erbjuder allt ifrån bufféer, tre-rätters till en enklare förtäring.

Vår lokal rymmer upp till 120 personer på en sittande middag och ännu fler med utomhusterrassen under sommaren.Vi har nu öppet alla dagar från tidig morgon med lunchstart från kl. 11:00. Vi stänger på kvällarna efter hur mycket aktiviteter det är på banan och försöker att vara bland dom sista att lämna, allt för att medlemmar ska ha möjlighet till mat&dryck efter och under rundorna och även öppet för allmänheten dagar som kvällar. Ring gärna och kolla med oss, på hösten.

För evenemang utanför restaurangen kan vi erbjuda olika catering-menyer unikt och personligt anpassade efter Era behov och önskemål. Vår service är allt ifrån enbart matlagningen där ni hämtar maten själva, till att vi kommer med maten och serverar samt tar med oss porslin och diskar. Allt för att ni ska kunna ägna er åt tillställningen. Vi hittar lösningarna för just Er!

Vid förfrågningar om eventuella privata tillställningar skicka e-post till restaurang@vasterasgk.se

Stefan med personal