Företag

Vi på Västerås Golfrestaurang kan nu erbjuda en unik och privat tillställning för företag. Allt ifrån företagsevenemang, kick-off eller kanske bara en personalfest för alla företag, stora som små.

Det finns möjligheter att boka Västerås Golfklubbs bana(i mån av tid och plats), där ni under en hel dag kan få frukost, förtäring ute på banan, lunch & festmiddag i ett centralt läge samt avnjuta en hel dag ute på banan eller på rangen med klubbens pro.

Vi har allt ifrån 3-5rätters, grillkvällar, bufféer med olika teman, kräftskivor till enklare förtäringar.

Det går också bra att endast boka oss och vår lokal med en smakrik & hemlagad mat med personlig service där vi hjälper Er att få arrangemanget så som Ni har tänkt.

Vi har flertalet återkommande företag & privatpersoner som är mer än nöjda över våra arrangemang. Kontakta oss för att höra vad vi kan göra för just Er!

restaurang@vasterasgk.se eller ring 021 – 448 47 00