Strålande insats av vårt H65 team i Div 1 Mellansvenska serien

Vi kan notera en fantastiskt bra insats från VGKs H65 lag i division 1 Mellansvenska Veteranserien i år. Att komma från division 2 och sedan ha en chans att till och med vinna serien är enastående bra gjort. Det slutade med en 2:a plats för lagledare Arne Anderssons lag men det såg mörkt ut efter de två första omgångarna. Laget låg sist med två klara bortaförluster. Det visade sig emellertid att det bara var uppvärmningen. Följande sex omgångar spelades utan förlust, en oavgjord och fem segrar. Inför slutomgången var det jämt mellan topplagen men Kartineholms GK drog längsta strået och slutade 1 poäng före VGK som i sin tur var 1 poäng före Linköpings GK och Askersunds GK.

Lagledare Arne Andersson (knästående), med laget, stående från vänster : Roger Widén, Hans Erik Lagerström, Jan Erik Elvén, Lennart Wieweg, Ola Welander, Olle Åslin och Örjan Bergman.
Göran Eriksson saknas på bilden.