Skidspårsupprop! – Hjälp oss att köpa en begagnad skoter och skidspårsutrustning så lovar vi att göra skidspår på Västerås golfklubb. Mål 40 000 kronor! Nu 4950 kr Swishat!

Genom att ha egen utrustning kan vi spåra så fort det kommer snö. (inte vara beroende av när andra kan). Vi får då snabb och hög kvalitet på spåret och spåret dras där det är mest lämpligt på banan.

Tack tillföljande som bidragit med sammanlagt 4950 kronor

Helene Lanehed
Robert Ericsson
Stefan Thunberg
Henrik Moselius
Ann Berg
Alexander Bragman
Johan Reblén
Sören Larsson
Ulf Hermansson
Per Algren
Stefan Larsson
Dan Lagerlöf
David Eliass
Hans-Erik Lagerström
Mats Bengtsson
Anders Holmer
Olle Åslin
Jan-Erik Elvén
Magdalena Sjöholm

Du företagare eller privatperson som vill hjälpa till att skapa en härlig vinterupplevelse kan swisha eller sätt in på klubbens bankgiro 808-7140 valfritt belopp till Västerås golfklubb på 1232258259, ange skoter!

Vi uppdaterar utfallet flera dagar i veckan! Ni som skänker medel kommer att omnämnas här och samtidigt vara med om en utlottning av greenfeebiljetter och lunchkuponger!
Tagga gärna en kompis som du tror vill åka skidor!!Västerås golfklubb

Obs utrustningen på bilden är bara ett exempel