Golfträning 8 år 2022

Barn i 8 års åldern tränar och tar sitt gröna-kort via Golfäventyret som består av 4 steg (läs mer här). Vi tränar/spelar två gånger per vecka under vår & höstterminen.
Vi har fokus på lek, trivsel och att ha skoj med klubba och boll men även de grundläggande kunskaperna som krävs för att spela och ha roligt på banan.
Vi lägger stor vikt vid golfvett med betoning på säkerhet. I den här åldern så introduceras också spelet på den stora banan.

Träningen utförs av våra utbildade ledare samt vår tränare Emil som är med varannan onsdag.

Golfäventyrshäftet ingår i avgiften.

Nya ledare:
Vi är i behov av nya ledare så anmäl gärna ditt intresse vid anmälan.

Övrigt:
Föräldrarna ska vara kvar på anläggningen under träningstiden ifall vi behöver nå er.
För dig som vill prova på finns låneklubbor som kan lånas vid uppstarten.

Träningsavgift inkl. medlemskap: 1 500 kr

TRÄNINGSSTART 4 MAJ 2022

Träning onsdagar 17.00-18.30 & fredagar 17.30 – ca.19.00
Vårtermin: 4 maj till 22 juni
Hösttermin: 3 augusti till 9 september

För mer info kontakta:
Emil Madsen, 021-4484700, emil.madsen@vasterasgk.se

Anmälan till träning görs: HÄR

Läger 2021
Nu går det bra att anmäla sig till lägret som är den måndag den 12 juli till torsdag 15 juli på Västerås Golfklubb
Lägret är öppet för dig som tränar i den här träningsgruppen.
Det är ett perfekt tillfälle att vässa till spelet lite extra och ta ett ytterligare steg i din golfutveckling.

Tid: 12 – 15 juli mellan 09.30 – 15.00
Plats: Västerås Golfklubb
Kostnad: 1195 kr
Lunch och mellanmål ingår.