Körberg rapporter

Årets golfvecka har passerat och vi mellanlandar en vecka innan nästa höjdpunkt, Västerås Ladies Open på LETAS.
Vi känner oss nöjda med det arbete som vi lagt ned på banan och reaktionerna efter golfveckan har vad vi hört varit väldigt positiva.
För fösta gången under mina år som banchef har vi i år så här långt lyckats genomföra och fullfölja den skötselplanering vi har.

Fördelen med att ha toppar som golfvecka och LETAS att jobba mot är att målsättningen med banan (finish och set up) blir tydlig och det blir lättare att motivera arbetsmoment och banförbättringar i vår långsiktiga skötselplanering, vilket i sin tur ger en bättre bana under hela säsongen.

En stor eloge till alla killarna på banan för det jobb ni lägger ned och på det sätt ni utför arbetsuppgifterna. Problem stöter man alltid på men vi hittar alltid sätt att lösa det på.
Vi jobbar tidigt och vi jobbar sent, vi jobbar helg och vi är kvar till problemen är lösta. Tack för att ni ställer upp på den skötselplan vi har! Härligt att jobba tillsammans med er.

Lyfter jag blicken och tittar ut över banan så kan jag inte annat än känna mig nöjd just nu.
Greenerna ligger på den fart vi vill, ca 10 på stimpmetern, tees och fairways har riktigt fin turf och extra roligt tycker jag det är att våra approachytor är så fina efter vinterns prövningar.

Nu ser vi fram emot en vecka fylld av arbete och efter det väntar välförtjänt semester för flera av killarna. Blickar vi framåt så kommer vi från mitten av september inleda årets banförbättringsarbete, vlket bland annat innefattar ett tredje tee på samtliga hål.

Passa på att spela en bana i riktigt fin kondition. Hoppas vi ses här ute!

//AndersPrenumerera på Västerås Golfklubb's nyhetsbrev

Lämna följande fält tomt.