Juniorverksamhet

Mer information och anmälan finns under respektive underflik

Träning

Redan från 6 års ålder kan man prova på golf hos oss där vår träning baseras på Svenska Golfförbundets modell ”Golfäventyret”. Vår anläggning möjliggör all slags träning med range, övningsfält och putt- och chippinggreener. Samtidigt som vi har roligt när vi tränar lär vi oss grunderna inom alla golfslag, spelförståelse ute på banan, regler samt vett och etikett. Vår strävan är att våra barn och ungdomar ska komma ut på bana och spela så fort som möjligt.

Läs mer om Golfäventyret på Golfäventyret – Golf.se

Träningsgrupper

Våra träningsgrupper är åldersindelade upp till 16 år, därefter väljer du mellan breddträning eller elitträning. Mellan 6 – 12 års ålder börjar man direkt i barnträningen oavsett vilken nivå man ligger på. Är du 13 år eller äldre så vill vi att du går en nybörjarutbildning för ungdomar innan du börjar i ungdomsträningen. Information om nybörjarutbildningen hittar du HÄR. Det underlättar för våra ledare och tränare när vi tar hand om nya ungdomar i träningen.

Sommarläger:

Mer info om sommarläger för klubbens juniorer hittar du under flikarna för respektive grupp.

Sommarlovsgolf:

I samarbete med Västerås Stad anordnar vi 6-8 juli avgiftsfria sommarlovsaktiviteter där barn och unga får möjlighet att testa på golf. Mer info hittar nu HÄR.

Frågor

Är ni intresserad av att börja spela eller har frågor kontakta Emil Madsen på emil.madsen@vasterasgk.se