En till vecka för Sommarlovsgolf!

Eftersom det är ett stort tryck på att prova på golf så anordnar vi prova på golf under en vecka till i sommar,  för dig som är mellan 7 – 18 år.

I samarbete med Västerås Stad får du nu chansen att prova på alla olika slag inom golf: långa slag, närspelsslag och puttning. Samtidigt får du chansen att lära känna nya vänner. Utrustning kan du låna av oss. Vi bjuder på mellanmål och lunch under träningsdagarna.
Det här lägret är till för dig som är helt ny, läger för våra medlemmar och träningsgrupper anordnas andra veckor under sommarlovet (se information under respektive träningsgrupp).

Tid: 29 juni- 1 juli 09.00 – 13.00
Plats: Västerås Golfklubb
Max 30 platser
Ingen kostnad

Anmälan gör du till: info@vasterasgk.se

Vi vill ha namn, personnummer, telefonnummer till en förälder och om du har någon allergi på anmälan.

Sommarlovsgolf 6 – 8 juli. (Fullt)

I sommar anordnar vi prova på golf under 6 -8 juli för dig som är mellan 7 – 18 år.

I samarbete med Västerås Stad får du chansen att prova på alla olika slag inom golf: långa slag, närspelsslag och puttning. Samtidigt får du chansen att lära känna nya vänner. Utrustning kan du låna av oss. Vi bjuder på mellanmål och lunch under träningsdagarna.

Tid: 6-8 juli 09.00 – 13.00
Plats: Västerås Golfklubb