DAGENS LUNCH
INKL. KOLSYRAT VATTEN, SALLAD, BRÖD, KAFFE & SÖTSAK
Från 11.00
120kr
Vecka 21
Måndag:Kokt rimmad oxbringa, pepparrotssås, rotfruktspuré
Paella, räkor, chorizo, ramslöksaioli, krutonger
Veckans Pasta: Linguine, bacon, grädde, äggula, svartpeppar
Veckans sallad: Serranoskinka, melon, valnötter, getostdressing
Tisdag:
Kålpudding, persiljesås, rårörda lingon, potatis
Smörbakad kolja, vitlöksfrästa champinjoner, örtpotatis
Veckans Pasta: Linguine, bacon, grädde, äggula, svartpeppar
Veckans sallad: Serranoskinka, melon, valnötter, getostdressing
Onsdag:
Stroganoff, kryddkorv, saltgurka, smetana, potatismos
Ostpanerad kummel, rostad tomatsky, salviastekt potatis
Veckans Pasta: Linguine, bacon, grädde, äggula, svartpeppar
Veckans sallad: Serranoskinka, melon, valnötter, getostdressing
Torsdag:
Panerad kyckling, myntatzatsiki, rostad potatissallad
Fisksoppa, röd curry, kokosgrädde, champinjon, cocktailtomat
Veckans Pasta: Linguine, bacon, grädde, äggula, svartpeppar
Veckans sallad: Serranoskinka, melon, valnötter, getostdressing
Fredag:
Nattbakad fläsksida, bbq, tryffelmajonnäs, smashed potatoes
Örtbakad torsk, citronsmörsås, haricots verts
Veckans Pasta: Linguine, bacon, grädde, äggula, svartpeppar
Veckans sallad: Serranoskinka, melon, valnötter, getostdressing
Lördag:
Flankstek Rydberg, friterad potatis, dijoncreme, stekt löksky
Flundra med laxmousse, vitvinssås, crudite, färskpotatis
Veckans Pasta: Linguine, bacon, grädde, äggula, svartpeppar
Veckans sallad: Serranoskinka, melon, valnötter, getostdressing
Söndag:
Morsdag Lunch, 2-rätters med dessertbord. 225kr Boka på 021-448 47 04
Förrätt: Skaldjurscanapé, pepparrot, stenbitsrom, fänkål, citron
Varmrätt: Flankstek Rydberg, friterad potatis, dijoncreme, stekt löksky
Varmrätt: Ångad Torskrygg, proseccosås, vit sparris, rotselleripuré
Vecka 22
Måndag:Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag: