DAGENS LUNCH
INKL. KOLSYRAT VATTEN, SALLAD, BRÖD, KAFFE & SÖTSAK 

Från 11.00

120kr


Vecka 21

Måndag:
Kokt rimmad oxbringa, pepparrotssås, rotfruktspuré

Paella, räkor, chorizo, ramslöksaioli, krutonger

Veckans Pasta: Linguine, bacon, grädde, äggula, svartpeppar

Veckans sallad: Serranoskinka, melon, valnötter, getostdressing

Tisdag:
Kålpudding, persiljesås, rårörda lingon, potatis

Smörbakad kolja, vitlöksfrästa champinjoner, örtpotatis

Veckans Pasta: Linguine, bacon, grädde, äggula, svartpeppar

Veckans sallad: Serranoskinka, melon, valnötter, getostdressing

Onsdag:
Stroganoff, kryddkorv, saltgurka, smetana, potatismos

Ostpanerad kummel, rostad tomatsky, salviastekt potatis

Veckans Pasta: Linguine, bacon, grädde, äggula, svartpeppar

Veckans sallad: Serranoskinka, melon, valnötter, getostdressing

Torsdag:
Panerad kyckling, myntatzatsiki, rostad potatissallad

Fisksoppa, röd curry, kokosgrädde, champinjon, cocktailtomat

Veckans Pasta: Linguine, bacon, grädde, äggula, svartpeppar

Veckans sallad: Serranoskinka, melon, valnötter, getostdressing

Fredag:
Nattbakad fläsksida, bbq, tryffelmajonnäs, smashed potatoes

Örtbakad torsk, citronsmörsås, haricots verts

Veckans Pasta: Linguine, bacon, grädde, äggula, svartpeppar

Veckans sallad: Serranoskinka, melon, valnötter, getostdressing

Lördag:
Flankstek Rydberg, friterad potatis, dijoncreme, stekt löksky

Flundra med laxmousse, vitvinssås, crudite, färskpotatis

Veckans Pasta: Linguine, bacon, grädde, äggula, svartpeppar

Veckans sallad: Serranoskinka, melon, valnötter, getostdressing

Söndag:
Morsdag Lunch, 2-rätters med dessertbord. 225kr Boka på 021-448 47 04

Förrätt: Skaldjurscanapé, pepparrot, stenbitsrom, fänkål, citron

Varmrätt: Flankstek Rydberg, friterad potatis, dijoncreme, stekt löksky

Varmrätt: Ångad Torskrygg, proseccosås, vit sparris, rotselleripuré

Vecka 22

Måndag:


Tisdag:




Onsdag:


Torsdag:


Fredag:


Lördag:


Söndag:


Prenumerera på Västerås Golfklubb's nyhetsbrev

Lämna följande fält tomt.