Sofias Ljungqvist hittills bästa resultat under 2018!

 -Grattis till din fina placering!

-Tack! Kul att äntligen få till en bra tävling! Har spelat 2 tävlingar tidigare i år och den första var skit och på den andra saknades bara pippifåglarna.

Extra bra eftersom denna tävling på Evian var den tävling med högst prispengar under 2018. Sämre än en normal LET men bättre än en LETAS.

Sofia låg i delad ledning efter första dagen och slutade på en delad 15 plats efter 3 varv. Hennes scorer var 68, 73, 72 = par.

Vinnaren Astrid från Frankrike, vann på totalt -7. (I särspel mot Karolin från Tyskland).

-Varför tror du denna tävling blev extra lyckad?

-Haha jag tror det var för att Pia var med som caddie. Ibland är det lätt att man går för sig själv och tänker negativa tankar men när man har någon med sig som peppar och som får en att glömma bort det som varit så gör det stor skillnad.

Kanske ABB (Pias arbetsplats), kan sponsra hennes caddieresor så slipper hon ta ledigt för att åka med och hjälpa mig?

Tävlingen spelades förra veckan på Evian Resort GC som ligger i Frankrike. Det var en sammanslagen tävling mellan LET och LET Access/ LETAS. 132 damer spelade om 2 wildcards till The Evian Championship (LPGA tävlingen i september där Anna Nordqvist vann 2017) och som vilken proffstävling som helst – om vinsten & prispengar!Prenumerera på Västerås Golfklubb's nyhetsbrev

Lämna följande fält tomt.