Vi är väldigt glada att kunna presentera vår nya krögare och samtidigt hälsa Niclas välkommen!

Hej Niclas och välkommen till Västerås golfklubb! Vem är du?

”Niclas Gustafsson heter jag. Jag har fått förmånen att driva er restaurang framöver.

Jag har gått igenom mycket i livet och drev Ängsö golfrestaurang i många år innan en sjukdom satte stopp för det.

Nu är jag frisk och glad. Har egentligen inte hittat hem bland restauranger efter mitt uttåg från Ängsö.

Men nu känns det som att jag har hittat hem. Golfare är väldigt harmoniska att jobba med. För mig känns detta som att jag verkligen hittat hem igen.

Jag kommer bjuda er på bra mat, med en blandning från världens alla hörn. Sen ska vi även tillverka egen glass och sälja,

Jag ser fram emot detta med stor respekt och glädje. Vi ses på det 19e hålet i sommar. Varmt välkomna önskar Niclas med personal.

På bilden ser vi Niclas hälsas välkommen av Roger Widén från klubbhuskommittén.