En varm hälsning från Restaurang hål 19
Hej kära medlemmar och partners!
Äntligen är vi igång med vår andra säsong i restaurangen och vi ser fram emot ett roligt år.
Vi vill såklart bygga vidare på en fin relation med alla och leverera på bästa sätt.
Nyheter
Lite nyheter för år är att vi kommer utöka salladsbordet på lunchen med större utbud, röror, tapenade, måltidsdryck samt kolhydrater som ingår i lunchpriset.
Vi kommer även ha AW varje fredag där vi alltid kommer ha ett erbjudande med bra priser i baren och på något att äta.
I kiosken kommer det nu finnas ett större utbud på mackor som kommer dagsfärskt från bageri med röror som vi gör själva samt ”matigare” mackor.
Vi vill även erbjuda medlemmar 10% på lunchen hela året med förhoppning att fler vill äta och att bygga en gemenskap genom det.
Event & tävlingar:
Vill vill också att ni ska hålla utkik för olika tävlingar och ”fester” som vi anordnar tillsammans med er. Redan nu har vi förslag på:
1. Vår och KICK-OFF-SCRAMBLE med 4-manna lag den 2 maj . Sedan prisutdelning och livemusik i restaurangen!
2. ”Skaldjurs-Skiva” med 4-manna scramble den 30 augusti.
Med det önskar vi alla en fantastisk säsong till mötes.
Vi är supertaggade!