För våra partners, 2-mannascramble med efterföljande After Golf 10/5. Underhållning av världspianisten Patrik Jablonski

Årets första golftävling för alla partners.

Tisdagen den 10 maj inleder vi tävlingssäsongen med en 2-mannascramble med första start kl 13.00. Efter golfen samlas vi i restaurangen där vi kommer att bli underhållna av en världsartist på piano, Patrik Jablonski, läs mer nedan. Ni har även möjlighet att äta en pizzabuffé och ett glas öl/vin för 225 kronor. Utöver härligt mingel kommer vi naturligtvis att genomföra en prisutdelning. Ni får gärna ta med något till prisbordet. Vi räknar med prisutdelning ca 20.00 eller en halvtimma efter sista bollen kommit in.

Det går även bra att anmäla ytterligare personer till After Golf!

Anmälan med namn och golfid samt hur många ni blir till pizzabuffén till anders.holmer@vasterasgk.se Senast fredagen den 6 maj

Pizzabuffé inkl. 1 öl 50cl eller 1 glas vin 225kr

Ur Wikipedia Patrik Jablonski, född 13 maj 1974 i Lyckeby, Karlskrona, är en svensk pianist som i huvudsak spelar klassisk musik.

Patrik Jablonski lärde sig att spela piano redan vid fem års ålder av sin far, och gjorde sitt första framträdande för publik som sexåring. Som åttaåring gjorde Patrik Jablonski ett framträdande i Stockholms konserthus. Som sjuttonåring studerade han vid det Royal College of Music i London. Efter att ha tagit examen där så har han spelat i många städer runt om i världen.