Träningsgrupper

Mer information om dem olika grupperna och anmälan finns under respektive underflik

_____________________________________

Träning

Redan från 6 års ålder kan man prova på golf hos oss där vår träning baseras på Svenska Golfförbundets modell ”Golfäventyret”. Vår anläggning möjliggör all slags träning med range, övningsfält och putt- och chippinggreener. Samtidigt som vi har roligt när vi tränar lär vi oss grunderna inom alla golfslag, spelförståelse ute på banan, regler samt vett och etikett. Vår strävan är att våra barn och ungdomar ska komma ut på bana och spela så fort som möjligt.

Träningsgrupper

Våra träningsgrupper är åldersindelade från 6 – 21 år, men vi har även tävlings & elit grupper där vi tränar oftare, åretrunt och lägger mer tid på tävlingsdelen.

Mellan 6 – 12 års ålder börjar man direkt i barnträningen oavsett vilken nivå man ligger på och du tar ditt gröna kort via Golfäventyret. Läs mer om Golfäventyret på Golfäventyret – Golf.se

Är du 13 år eller äldre så vill vi att du går en nybörjarutbildning för ungdomar innan du börjar i ungdomsträningen. Det underlättar för våra ledare och tränare att du har genomfört utbildningen innan du börjar i någon träningsgrupp.
Information om nybörjarutbildningen hittar du HÄR!