Golfpaket

Vi har samarbete med dessa hotell om du är intresserad av att bo och spela golf hos oss.

För mer information när det gäller just hotellen så kan du gå in på deras respektive hemsidor, klicka på bilden till hotellet eller rubriken på hotellet.

 

 

Boka hotellpaket från vår partner STEAM Hotel.
För en golfare blir det inte bättre! Passa på att spela en av Västerås finaste banor med centralt läge i kombination med en fullspäckad upplevelse hos oss på Steam Hotel. Västerås GK stoltserar bland annat med att arrangera LETAS på sommartid och banan hålls i toppskick för att du och dina vänner ska få en fantastisk runda golf! Ingår i paketet: Övernattning, Entré till Voltage Lounge kl. 17.30-20.00, 3 rätters middag i Chamberlin & greenfee på Västerås Golfklubb.

——————————————————————–

Välkomna att bo på Elite Stadshotellet som ligger i centrala Västerås vid Stora Torget och endast 5 minuters bilfärd från Västerås GK.

Vi erbjuder fina rum i vårt vackra och pampiga stadshotell från 1907. Välj din favoritkudde från kuddmenyn och sov gott i sköna sängar. Vakna sedan upp för att avnjuta en härlig frukost från vår rikliga buffé, redo för en dag på golfbanan.

På kvällen kan ni avsluta dagen med en god middag på vår mysiga gastropub the Bishops Arms där vi för våra gäster som bokat golfpaket erbjuder rabatt på menyn.

https://www.elite.se/sv/hotell/vasteras/stadshotellet/golfpaket/

För bokning och information: 021-10 28 00 eller info.vasteras@elite.se

 

 

_______________________________________________________________________

 

Det är ett modernt hotell med en välkomnande lobby, det är mer som ett vardagsrum. Det är en mötesplats för affärsresenärer från hela världen, weekendgäster och Västeråsare.

Golfpaket från 1300 kr per person

I Hotel Plazas golfpaket ingår:

  • Del i Large-rum
  • 2 rättersmiddag ex dryck i restaurang Lobbybaren på hotellet
  • Greenfee 18 hål
  • Stor frukostbuffé
  • Tillgång till gym (vån 22) och relaxavdelning med bastu (vån 25)

Läs mer och boka här: www.hotelplaza.se/erbjudande/golf/golfpaket-2039

Adress: Kopparbergsvägen 10

Tfn: 021-10 10 10

Mail: reservation@plazavasteras.se

________________________________________