Att göra i Västerås

Förutom golf finns mycket annat att se och göra i Västerås. Du kan t ex besöka:

Västerås slott: Besök det imponerande Västerås slott som har en lång och fascinerande historia. Slottet omges av vackra parker och trädgårdar.

Västerås domkyrka: Utforska den vackra Västerås domkyrka, en imponerande kyrkobyggnad med en rik historia och arkitektonisk skönhet.

Västerås konstmuseum: För konstälskare är ett besök på Västerås konstmuseum ett måste. Museet har en imponerande samling av svensk konst från olika epoker.

Djäkneberget: Ta en promenad eller picknick på Djäkneberget och njut av utsikten över Västerås. Det är en vacker plats att koppla av och njuta av naturen.

Västerås hamn: Utforska Västerås hamn och njut av strandpromenaden. Det kan vara en trevlig plats att ta en promenad, äta på någon av de lokala restaurangerna eller bara njuta av utsikten över vattnet.

Västerås flygmuseum: För de som är intresserade av flygning och historia är Västerås flygmuseum en intressant plats att besöka.

Shopping: Gå på shopping i Västerås centrum och utforska lokala butiker och marknader.

Klicka dig vidare till Visit Visit för att läsa allt om vad du kan se och göra i Västerås!

_______________________________________________________________________________________

Golf i Västmanland

Visste du att det finns 261 greener inom 45 minuter i Västmanland? Passa på att prova några av de andra fina golfbanorna i närområdet! HÄR hittar du samtliga Västmanlands golfbanor.