En av Sveriges äldsta golfklubbar anställer yngsta kvinnliga klubbchefen

Josefin Odenring, 27 år, ny klubbchef på Västerås golfklubb (VGK) från den 1 maj

– Jag och hela styrelsen är mycket glada över denna fina rekrytering. Josefin besitter de kvalifikationer vi ser som nyckeln till klubbens fortsatta framgång och vi ser framför oss många år av fruktbart samarbete, säger Pia Hill, ordförande i VGK

Josefin Odenring hälsas välkommen av Pia Hill, ordförande

Här följer en kort presentation av Josefin
Mitt namn är Josefin Odenring, född och uppvuxen i Enköping. Spelat många varv som junior på Västerås GK för att några år senare spela LETAS tävlingen hos er. En fantastiskt bra arrangerad tävling där gemenskapen bland medlemmar var något som alla vi spelare kände av och fick energi av under veckan. Det är också den gemenskap som jag allra mest ser fram emot att få vara en del av på Västerås GK.

2011 flyttade jag till Halmstad för att studera på Scandinavian School of Golf. En kombinerad högskoleutbildning med en elitsatsning på golf. Därefter har jag en bakgrund som professionell golfspelare de senaste fem åren. I kombination med det har jag arbetat som idrottskonsulent på Hallands Golfförbund, där jag har haft förmånen att arbeta tillsammans med 19 olika golfklubbar för att utveckla verksamheten inom distriktet. Både i rollen som idrottskonsulent och alla golfklubbar jag besök under min professionella satsning gör att jag har fått med mig många spännande och roliga idéer som jag nu ser fram emot att få jobba på tillsammans med er. För Västerås GK med dess fantastiska lägen har stora möjligheter att göra en spännande resa in i framtiden, där jag bland annat ser fram emot arbetet med att bygga upp en bra juniorverksamhet där många barn och unga vill delta och utvecklas inom golfen.

Jag tror säkert att det är fler än jag som längtar enormt mycket till golfsäsongen just nu och jag ser verkligen fram emot att lära känna Er alla. Så kom gärna fram till mig och berätta just din historia, vad du önskar och har för tankar och idéer kring Västerås GK. För det är tillsammans som glädjen för golfen växer sig ännu starkare!

Välkommen Josefin säger vi från Västerås GK