En hälsning från Sofia Ljungqvist som tränar och tävlar i Sydafrika

Vi fick  lite kontakt med vår egen Sofia Ljungqvist​ som nu är och tränar och tävlar i Sydafrika. Vi håller tummarna och önskar henne lycka till! Ni får även en länk för att kunna följa tävlingarna

Hej Anders! Allt är bra här! Har varit i Kapstaden i 2 dagar nu! Jättehärligt med värme men det blåser en hel del! Den första tävlingen vi ska spela börjar på torsdag. Vi var på den klubben och tränade idag. Den heter Rondebosch GC. Både min kompis Anna (som också är här för att tävla och som jag reser med) och jag har blivit frågade så många gånger om vi vill ha caddie på tävlingen. Haha! Kul men vi båda kommer nog dra/ bära bagen själva. Det är 3 tävlingsdagar totalt.
Den 22 jan flyger vi vidare mot nästa tävling som ligger 1 timme söder om Durban. Superkul att äntligen få vara på riktiga golfbanor igen! Mycket trevligt folk överallt.
Sedan rullar tävlingsschemat vidare mot Pretoria, Kapstaden igen, George, Johannesburg, Sun City och slutligen Johannesburg igen. Vi spikat våra hyrbilar och alla boenden så nu är det bara gasa! Ikväll ska vi uppsöka ett gym i närheten av boendet! Ser fram emot årets alla tävlingen, både här i Sydafrika och i Sverige o Europa!

Alla tävlingar finns på denna hemsida: http://sunshineladiestour.com