Årsmöte – INSTÄLLT

Uppdaterat 19 mars

Vårårsmötet 31 mars skjuts upp

Med anledning av den pågående pandemin har styrelsen beslutat att skjuta upp vårårsmötet som var planerat att genomföras den 31 mars.

Detta sker i enlighet med rekommendationer från Svenska Golfförbundet och av omsorg om framför allt våra äldre medlemmar.

Vi vill inte bidra till ökad risk för smittspridning genom att kalla till vårårsmöte i dessa tider. Det finns också en stor risk att deltagarantalet blir starkt påverkat.

Styrelsen följer utvecklingen och återkommer med nytt datum, troligen under april eller maj månad.

Golfen är en utomhusidrott med liten interaktion människor emellan i själva spelet. Vi ser i nuläget inte att övrig verksamhet kommer att påverkas av Covid-19-situationen. Vi räknar med att dra igång säsongen så snart vädret tillåter.

Vi utgår från de råd och riktlinjer som kommer från Svenska Golfförbundet i samarbetet med svenska myndigheter och Riksidrottsförbundet (RF).

 

19 mars 2020

Jan Sinclair

Ordförande Västerås Golfklubb

 

 

2 mars

Härmed kallas medlemmarna i Västerås Golfklubb till Årsmöte.

Datum: 31 mars

Tid: 18.30

Plats: Restaurangen VGK,

Efter årsmötesförhandlingarna bjuder klubben på fika. Den som önskar sådan ombeds att anmäla sig till VGK:s kansli senast torsdag 26 mars av hänsyn till beställningen, info@vasterasgk.se eller 021-448 47 02.

Årsmöteshandlingar enligt § 15 i VGK:s stadgar kommer att finnas på klubbens kansli senast en vecka före årsmötet samt publiceras på hemsidan.

Föredragningslista Vårårsmöte 2020

Styrelsen