Fia vidare till nästa kvalsteg mot Europatouren!

12205042_10153111360517204_1247634461_n

Hej!
Nu är 4 varv spelade och till slut tog jag mig till rätt sida på resultatlistan! Mitt spel under dessa 4 dagar har varit en berg&dalbana, vissa slag har varit så bra och vissa har verkligen förstört.
Åkte hit med målet att klara mig vidare, viktigaste var inte att vinna utan att bara gå vidare och det gjorde jag, trots att det var med ett slags marginal! Jag hade en duktig caddie under 3 varv, han kunde inte engelska och jag kunde inte franska men vi samarbetade bra med tecken- och kroppsspråk! Jag är så glad att jag övervägde att åka hit trots att säsongen hemma under sommaren inte riktigt gått så bra som jag hade hoppats på.
Om jag inte hade klarat det här förkvalet hade det inte varit hela världen, då hade jag åkte hem och börjat jobba mot att bli bättre inför nästa år på LETAS touren men nu finns det fortfarande en möjlighet att nästa års säsong kan spelas på Europatouren istället!

Det känns otroligt kul och spännande! Jag kommer att vara hemma i Västerås i några veckor sedan försöker jag bege mig mot varmare breddgrader i Spanien, har inte bestämt eller bokat något än men planen är att vara iväg och träna några veckor innan slutkvalet i Marrakech, Marocko!

Ikväll ska vi ut och äta och i morgon flyger alla hem. Jag ska försöka att leta fler sponsorer, träna hårt på gymmet och självklart träna golf tills slutkvalet startar 18 december! Då spelar vi 5 varv och de 30 bästa får ett fullt kort på LET och topp 31-60 får en kategori. Då tävlar 120 tjejer. Kommer absolut ha vässat formen tills dess! // Fia

Stort tack till alla stötta mig här, betyder mycket!

Red. Om ni vill stötta Fia på hennes väg mot Europatouren så tveka inte att höra av er! Direkt till Sofia Ljungqvist eller vår klubbchef Anders Holmer!
Vi grattar naturligtvis Fia och önskar henne lycka till på slutkvalet! Då ska alla tummar hållas!!!i