Fixa friskvårdsbidraget direkt i Min Golf

Din spelavgift du har i ditt medlemskap är friskvårdsberättigat. Nu kan du själv ladda ned ditt kvitto för detta via MinGolf efter att du betalt årsavgiften. Du gör så här:

📍 Logga in med ditt Golf-ID, klicka på »Mina inställningar« i sidomenyn och sedan på ”Sekretess & Nix”. Längst ner på sidan klickar du i kryssrutan under rubriken »Visning av personnummer på mina kvitton för friskvårdsbidrag«.

📍 När du har klickat i rutan kommer alla dina kvitton som är skapade via Min Golf visa ditt personnummer och alltså direkt kunna lämnas in som underlag för friskvårdbidraget.

📍För att ladda ned kvittot, klicka på meny –> mina inställningar –> genomförda betalningar. Klicka sedan på din årsavgift under genomförda betalningar och sedan ctrl + P eller högerklicka för att skriva ut.

Läs mer om friskvårdsbidraget på golfa.golf.se