Info från Golfköket

Inför den här säsongen hade vi en ny vision för Golfköket om att ha öppet året runt och under off season kunna erbjuda lunch måndag-fredag, catering, fester och konferenser. Vi såg det som en möjlighet för oss att utveckla vår verksamhet ytterligare och samtidigt vara med och bidra till en levande golfklubb där man kan hänga året runt.

Som ni alla vet har livmedels- och elpriser rusat den senaste tiden. Senast den 1 september höjdes många av de produkter vi köper löpande med 30%. Det flaggas även för ytterligare prishöjningar på livsmedel senare under hösten, samt prognoserna för elpriserna som dagligen diskuteras. I vågskålen läggs då möjligheten med att utveckla vår verksamhet, mot risken med att ha öppet med dessa skenande priser. Vi har därför landat i ett beslut där vi inte kommer att ha öppet för lunch under vinterhalvåret, utan vår sista dag för detta blir som tidigare år den 14 oktober. Däremot kommer vi hålla öppet för catering, fester och konferenser vid förfrågningar. Vi ber er om hjälp att sprida detta till vänner som planerar fest eller bröllop framåt, samt på era arbetsplatser att Golfköket är en trevlig plats för konferens och catering.

Nu slutspurtar vi de sista tre veckor och hoppas på många fina höstdagar fyllda med mycket golfspel.

Vi inledda säsongen med en mycket uppskattad After Work och vill nu även passa på att bjudna in er till ytterligare en AW, fredag den 11 november där vi dukar upp en pizzabuffé kl.16-21

 

Stort tack för den här säsongen!

Kim & Peter med personal