Intensiv vecka på banan!

CAM00633CAM00638CAM00648
Det har verkligen varit fullt ös i veckan då vi såg att temperaturen skulle falla och att snö var på gång. I måndags luftades och kalkades greenerna och i tisdags körde vi ut den växtskyddsbehandling som ska stå sig under vintern.
 
Alla dukar kördes ut på plats och i går och idag har vi tillsammans med ett helt gäng frivilliga lagt ut alla dukar på banan och också fått hjälp att spika fast dessa så de ligger på plats även om snön försvinner. Tusen tack allihopa, suveränt jobbat!
 
I veckan har vi också haft grävmaskin på plats. Ett dike är nu grävt bakom och till vänster om green två, för att kunna dränera bort de ytor till höger och framför green som varit problematiska i år. Även nere på hål 10 har dike grävts för att hindra vattnet från rangen att ta sig till 10:an greenområde. Det hjälper oss också att kunna dränera ur bunkern till vänster om green 10. På fredag är tanken att kullen på hål 16 som idag skymmer diket från gul tee ska sänkas och ett par av banans bunkrar ska få ny form och göras synligare.
 
Ha det!
 
Anders Körberg