Informationsträff för Junior/Ungdomsverksamheten den 24 april

Golfskola och golfträning för barn och ungdom under 2014.
Vi kommer att hålla träningar för olika grupper under sommaren.
Utvecklingsgruppen:
(Gruppen är för de som kommit längre i golf och vill satsa lite mer)
Vissa träningarna kommer att genomföras tillsammans med träningsgrupperna och flera träningar kommer att ledas av Pro, (Tomas och Fredrik). Träningarna kommer delvis att samordnas och genomföras tillsammans med Elitgruppen från Skerike GK
Träningsgrupper:
(Du har tränat och spelat tidigare)
Det kommer att vara minst en Träningsgrupp för killar och en för tjejer, 10-19 år, med träning 1-2 ggr/vecka med ledare och pro. Träningen kommer att genomföras under hela säsongen med uppehåll under del av sommaren.
Golfkul:
(Du är mellan 6-9 år och vill leka och lära golf)
Vår förhoppning är att ha bedriva golfkul för killar, 6-9 år, och tjejer 1 gång/vecka med ledare, intresset kommer att avgöra om det genomförs.
Golfskola:
(Du är ny golfare 10-15 år, och vill lära dig grunderna)
Vi kommer att ha separat Golfskola för helt nya golfare i åldern 10-15 år, Golfskolan bedrivs under 5 veckor med 2 träningar i veckan, från mitten av maj till midsommar, därefter kan ungdomarna fortsätta träning i träningsgrupperna.
Golfskola egen grupp:
(Ni som kanske är ett lag i en annan idrott och vill lära er spela golf tillsammans)
Är ni ett lag eller en egengrupp i åldern 10-15 år finns möjlighet att vi startar en helt egen golfskola för er. Vi startar när det passar er grupp och genomför utbildningen under 3-5 veckor med ca. 10 träningar.
Vi planerar för träningsstart i början/mitten av maj.
Informationsmöte 24/4 kl.18.00
Är ni intresserade ser vi gärna att föräldrar/vårdnadshavare eller annan vuxen kommer till informationsmöte torsdag den 24 april  kl.18.00 i klubbhuset.
Vid informationsmötet skall vi berätta hur och var vi planerar att genomföra träningar vi kommer också att informera om ledarutbildning och hur vi hoppas att ni kan hjälpa till med genomförandet.
Är ni intresserade eller har frågor kontakta Per Stegberg för mer information
Välkomna