Lilla Partnergolfen

I torsdags spelade vi två” Lilla Partnergolfer” på lagom Corona-avstånd. 13 deltagare på förmiddagen och 9 på eftermiddagen. Detta gör vi för att ge tillbaks till våra partners i dessa tider när vi inte kan genomföra några större tävlingar.

Vi träffades först i konferensrummet där vi intog en kaffe, från Café bar och en smörgås från Golfköket. Vi berättade lite om konferensmöjligheterna med en 72 tums Smartboard mm. Alldeles utmärkt att kombinera med golf, kanske med vår pro Tomas eller på banan och börja/avsluta med mat från Golfköket.

Vi körde en presentationsrunda och vi hälsade extra varmt välkommen till vår nya storpartner på Anna Nordqvist Västerås Open by Smartprovider, Golfhäftet som idag var representerade av Johan Brandeby som är försäljningschef på Golfhäftet Sverige.

Golfhäftet kom även med ett erbjudande till våra partners. Vid köp av paket om 5 GH får man även på köpet: en tvåboll på närliggande GH-trophytävling, (5 sept på VGK) Vi köp av paket om 10 GH får man även på köpet: en (1) fyrboll på närliggande GH-trophytävling, En (1) Wilsonputter Pris 3960:- (ex moms). Dessa är avdragsgilla för friskvård och det är ok för företag att gå ihop om erbjudandet.

Vi berättade även att våra Hål/Guldpartners har möjlighet till 50-tider på vardagar mellan 12.50-17.50. Då dessa tider är reserverade för våra stora partners via bokning i shopen. Två dagar innan släpper vi dessa tider för medlemmar och gäster.

Därefter spelade vi 9-håls lättsam scramble en kort återträff med lite prisutdelning och affärsmingel.

Marknadskommittén tackar alla deltagare för dagen och om ni som läser detta är intresserade av att vara med vårt affärsnätverk så kontakta vår marknadschef Anders Holmer 070-343 15 62 eller anders.holmer@vasterasgk.se

Golf och gemenskap i centrum