Nya bokningsregler 2017

Det har under vintern tagits fram nya bokningsregler som börjar gälla säsong 2017. Grunden för dessa regler och varför dom tagits fram är den feedback vi får från medlemmar och gäster, men även egna initiativ från oss för att öka tillgängligheten för våra medlemmar. Vi vill göra Västerås GK till den golfklubb man vill vara medlem i och för gästen den golfklubb man vill besöka.

Bokningsregler:
Vi kommer att ha tidbokning alla dagar kl. 06.00–19.00 15/4-15/10. Före och efter dessa tider gäller drop-in-tider (bollränna). Bokning kan göras 35 dagar innan önskad starttid av medlemmar och gäster. Max 3 samtida bokningar per person i systemet.

Ny bokningsregel

För oss är det viktigt att Du som medlem har tillgänglighet till banan på helgdagar då beläggningen är stor, därför har vi valt strategin att ändra bokningsreglerna för följande starttider :

Lördagar och söndagar/helgdagar kl.09.00–10.50 är bokningsbara 3 dagar innan för medlemmar och två dagar för gäster.

Ihopläggning av bollar
Vi eftersträvar alltid 4- bollar och under de mest attraktiva tiderna förbehåller reception och Banvärdar sig rätten till att fylla upp samtliga starttider till 4- bollar. Det kan även innebära att vi lägger ihop en och tvåbollar som ligger efter varandra. (vi flyttar max 20 min)

Allmänna regler:

Västerås GK följer SGFs allmänna köpvilkor det innebär bla att avbokningar skall ske via telefon till receptionen 021-448 47 00 eller via email pro@vastersgk.se senast kl. 08.00 speldagen annars debiteras en kostnad om 200:- per person.

Alla starttider skall anmälas/ankomstregistreras senast 10 minuter före start!