Pressmeddelande 2018-07-18

Chip på 10 an

Bunkerslag på 11 an

En av Sveriges populäraste och äldsta golfveckor inleds måndagen den 23 juli på Västerås GK

Med närmare 1350 starter, från ett 50-talet klubbar, under sex dagar, middagar med prisutdelning och fest. Underhållning och olika mat-teman i restaurangen.

Vi är oerhört glada och stolt över att vi återigen har ett så välbesökt och populär golfvecka och att vi kan presentera en bana som verkligen är i kanonskick. Många klubbar är avundsjuka på VGK säger Anders Holmer, klubbchef på Västerås golfklubb.

Golfveckan inleds nu på måndag med trippeldagen 226 startande. Första boll slår ut redan 06.00..

Under Torsdagen avgörs Wissings- Diamantdagen, en singeltävling. 177 anmälda i dagsläget.

Fredagen är den populäraste dagen/kvällen Sportson fyrmannalagtävling. 65 lag eller 260 spelare kommer göra upp om fina priser och äran. För att få runt så många personer har vi första start 05.00! Sista start 16.00

2016 inför vi ytterligare en tävlingsdag på lördagen. I första hand för de som inte kom med på fredagens tävling. Den blev också full med 240 startande i 60 lag.

Under veckan finns det även en hel del aktiviteter på banan, som närmast hål, longdriving tävlingar och putt-tävling. Ett antal sponsorer finns även med under veckan och bidrar till det fantastiska prisbord. De är Frändesta, Birka Cruises, Skinnbolaget, Wissings Guld, Sportson och Carlsson & Co.

Jani och Mange kommer att underhålla under veckan

Välkommen att besöka oss!
För ytterligare information kontakta

Anders Holmer, Klubbchef, Västerås Golfklubb
Mobil: 070-343 15 62, E-post: anders.holmer@vasterasgk.se, Hemsida: www.https://vasterasgk.se/ Facebook: https://www.facebook.com/vasterasgolfklubb1931/
Foton från 2017

Bojan bjuder på skaldjursafton

Trivsam stämning på skaldjursafton

Styrelsens sekreterare Cina Coskinen tillsammans med Tävingskommittén ordförande Magdalena Sjöholm

Janke Jönsson håller stämningen uppe inför prisutdelningen