SmartProvider förnyar sitt avtal och blir därmed åter igen största Partnern hos Västerås Golfklubb

Anders Holmer marknadschef på Västerås GK tackar Fredrik Göterfelt för ett mycket gott samarbete och ett fantastiskt starkt stöd till klubben!

 

SmartProvider förnyar sitt avtal med Västerås golfklubb!

– Vi är oerhört nöjda med vår samarbete med Västerås GK säger Fredrik Göterfelt, VD på SmartProvider. Vi har fått en mycket bra synlighet och möjligheter till ett flertal affärer. Vi känner att det har varit oerhört viktigt att på detta sätt göra vårt varumärke känt. Vi uppskattar även affärsnätverket som VGK erbjuder.

– Vi är väldigt glada att SmartProvider uppskattar vårt samarbete och på detta sätt möjliggör en fortsatt utveckling av banan och klubben, säger Anders Holmer marknadschef. Vi jobbar hårt för att våra partners ska erhålla, bland annat, affärsnytta i samarbetet med oss. Samtidigt har vi fått en stark partner när vi gör investeringar och vill ha bra finanseringslösningar.

Utöver detta avtal är även SmartProvider huvudpartner till Anna Nordqvist Västerås Open by SmartProvider.

Fakta om SmartProvider
Vi levererar smarta finansieringslösningar
Vi levererar snabba, flexibla finansieringslösningar mellan leverantörer och slutkunder på ett smart sätt. Vi levererar helhetslösningar som tillgodoser kunder och leverantörers finansieringsbehov. Vi gör det smart, snabbt och vi gör det på vårt eget sätt. Smarta tillämpningar för smarta lösningar.

Fredrik Göterfelt 073 144 38 44, fredrik.goterfelt@smartprovider.se
https://www.smartprovider.se/

Foto från 2018