Sportsons fyrmannatävling med klang och jubel hela dagen/kvällen.


Med start redan 05.10 drog tävlingen igång. 256 tävlande i 64 lag innebar som vanligt en stor succé. Många lag bar egna lagdräkter som var mycket uppskattat. Bland de färggladaste såg vi laget från Målerispectrum med Maud Staff Eklund som kapten. Segrade gjorde Jani Kaski, Patrik Karlsson, Fredrik Wahlström och Tonie Martone på 112 poäng. Två kom Liselotte och Michael Zetterberg, Johan och Linda Bytoft också på 112 poäng. Trea kom Strand, Eliasson, Wennebo och Nilsson på 111 poäng. Grattis till pristagarna och stort tack till dagens sponsor Sportson som representerades av Micke och Eva-Lena Frunk.
Christofer Bagge från EVNroll höll i putt-tävlingen som pågått hela veckan. I slutänden stod vår krögare som mycket uppskattad segrare och fick välja en valfri putter. Tack till EVNroll och Christofer!

På kvällen avnjöts en grillbuffé. Som vanligt stor mycket populär med över 200 gäster och sammanlagt var vi närmare 250 personer som deltog under kvällen. Janke Jönsson spelade under hela kvällen och festen fortsatte långt in på natten.