Varmt välkommen till VGK Johan

Vi hälsar Johan varmt välkommen till Västerås GK. Han förstärker gänget på banan och kommer in med mycket energi, kunskap, erfarenhet och engagemang!

Här är en liten presentation av honom:
Jag heter Johan Emilsson, kommer från Karlstad och Karlstad GK där har jag varit medlem och spelat mycket sedan 1999. Jag började satsa ordentligt på golfen som liten junior fram tills för fyra år sedan. Men miljön på golfbanan är så svår att slå så jag gick in 100% för greenkeeper yrket och har jobbat i olika roller på Karlstad GK sedan 6 år tillbaka varav senaste året som assisterande banchef. Tävlingar och utveckling ligger mig varmt om hjärtat. Så Västerås var väldigt intressant med utvecklingsarbetet som pågår, LETAS-tävlingen samt hela gänget där gör att jag ser väldigt mycket fram emot att träffa er alla ute på banan och bidra till en så fin bana vi bara kan åstadkomma.