Västerås GK är oerhört glada över att kunna presentera vårt nya krögarpar Kim Maarva och Peter Von Willigerode


Här följer en kort presentation av dem själva mm. Vi hälsar dem hjärtligt välkomna!
”Med stor passion och glöd vill vi glädja våra gäster med genuint lagad mat från grunden i en inspirerande och avslappnad miljö. De traditionella svenska smakerna får samsas med inspiration från världens alla hörn. Här vet du att råvarorna behandlas med respekt, förädlas på bästa sätt och serveras med glädje.”

Vi är två glada grabbar med ett brinnande intresse för matlagning. Vi har ett stort driv och sporrar alltid varandra till förbättring och utveckling. Vi jobbade ihop under 5år på restaurang Rosenhill, Västerås. Där Peter jobbade kvar som kökschef medans Kim sommaren 2018 klev vidare till Orresta golf & konferens. Nu tar vi nästa steg tillsammans och ser detta som en ypperlig chans att få återförenas med våra ideér.

Vi vill skapa glädje och gemenskap med en familjär känsla, hos oss kommer ingenting vara omöjligt. Öppenhet, nyfikenhet och engagemang är några av dem värdeord vi jobbar efter.

Vi ser nu väldigt mycket fram emot att få starta igång säsongen och få träffa alla våra framtida gäster. 1 april planerar vi att öppna upp för säsongen. Glöm inte följa oss på socialmedier för senaste nyheterna, @golfkoket.vgk.
Vi ses snart!