Golfköket öppnar för säsongen

Veckans meny

Måndag 4 april

Wallenbergare, skirat smör, ärter, rårörda lingon, potatispuré

Lättrimmad torsk, spenat, sparris, potatis

 

Tisdag 5 april

Svensk fläskkotlett, tomatsmör, chipotlesky

Laxpudding, brynt smör, ärtor, dill

 

Onsdag 6 april

Ugnsgratinerad falukorv, senap, bostongurka, tomatsås, potatismos

 

Torsdag 7 april

Majskycklingfilé, timjan, gräddig kycklingveloute, morotspuré

Ricotta- & spenatfylld tortellini, rostad tomatsås, mozzarella

 

Fredag 8 april

Fläskschnitzel, kaprissmör, rödvinssky, ärtor, klyftpotatis

Fiskgratäng, svartrot, skaldjur, saffran, palsternackspuré

 

Gäller hela vecka 14

Veckans Pasta: Bolognese, rödvin, rökt sidfläsk, salvia, grana padano

Caesarsallad – välj mellan kyckling och räkor