Golfköket öppnar för säsongen
Veckans meny
Måndag 4 april
Wallenbergare, skirat smör, ärter, rårörda lingon, potatispuré
Lättrimmad torsk, spenat, sparris, potatis
Tisdag 5 april
Svensk fläskkotlett, tomatsmör, chipotlesky
Laxpudding, brynt smör, ärtor, dill
Onsdag 6 april
Ugnsgratinerad falukorv, senap, bostongurka, tomatsås, potatismos
Torsdag 7 april
Majskycklingfilé, timjan, gräddig kycklingveloute, morotspuré
Ricotta- & spenatfylld tortellini, rostad tomatsås, mozzarella
Fredag 8 april
Fläskschnitzel, kaprissmör, rödvinssky, ärtor, klyftpotatis
Fiskgratäng, svartrot, skaldjur, saffran, palsternackspuré
Gäller hela vecka 14
Veckans Pasta: Bolognese, rödvin, rökt sidfläsk, salvia, grana padano
Caesarsallad – välj mellan kyckling och räkor