Bli medlem

Fyll i formuläret här under, eller ring oss på 021-448 47 00. Du kan även maila på info@vasterasgk.se

I och med Corona befinner sig just nu golfen inte i ett normalläge utan mer i ett extremläge vilket ställer andra krav på oss golfare. Antalet ronder varje medlem i snitt spelar har ökat kraftigt! 2020 spelade Västerås GKs medlemmar i snitt 17 rundor mot i snitt 10 stycken 2019. Styrelsen och hela organisationen jobbar aktivt med att skapa så bra tillgänglighet som möjligt för klubbens alla medlemmar. Styrelsen har därför beslutat att stoppa intaget på fullvärdiga medlemmar temporärt tills vi ser ut beläggning utvecklar sig. Övriga medlemskap går bra att teckna och vi sätter givetvis upp dig som är intresserad av ett fullvärdigt medlemskap i kö och meddelar när vi åter tar in nya fullvärdiga medlemmar.

Personnummer

Medlemskapstyp

Kapitalinsats: 7.500kr (valbar). Betalas tillbaka 1 år efter utträde.

Städavgift 300kr (200kr för Fullvärdig medlem 22-26 år och studenter) tillkommer på årsavgiften. Betalas tillbaka vid deltagande på städdagen.

Läs mer om de olika medlemskapen under fliken avgifter.

Betalning: autogiro eller faktura