Sommarläger *3 för juniorer

Snart är det dags för sommarläger för juniorer på Västerås GK

Den 2-4 juli, samt 16 juli och 30 juli kl.9-12 är det läger för juniorer som är med i träningsgrupp på onsdagar. Dagarna kommer innehålla roliga övningar, tävlingar och annat skoj. Lägerdagarna är kostnadsfria. Vi bjuder på mellanmål under dagen. Anmälan sker till info@vasterasgk.se senast 1 juli.

 

Den 9-11 juli kl.14-17 är det sommarläger för juniorer på Västerås GK som är med i träningsgrupp på måndagar och tisdagar. Den 11 juli avslutar vi lägret med grillad hamburgare. Anmälan sker till info@vasterasgk.se senast 8 juli.

Hoppas du vill vara med!

STORT tack till Handelsbanken i Västerås som är med och gör dessa lägerdagar möjliga!

 

Den 9-11 juli kl.9-13 arrangerar vi även Sommarlovsgolf i samarbete med Västerås Kommun. En gratis sommarlovsaktivitet som möjliggör för barn och unga att testa på nya idrotter. Vi på Västerås GK är otroligt glada över att få arrangera denna aktivitet. Ännu mer glada är vi över den oerhörda respons som vi fått för detta läger, vars 30 platser fylldes på mindre än 24h och med en idag väldigt lång reservlista. Vår ambition framöver är att utveckla juniorverksamheten på Västerås GK ännu mer, så håll utkik på vår hemsida om spännande och roliga aktiviteter i framtiden.

PS. Den 9-11 juli är vi i behov att ledare som kan hjälpa oss att genomföra dessa lägerdagar. Du som ledare kommer att få ett färdigt schema i handen och där din huvudsakliga uppgift blir att se till så att alla barnen har kul och såklart hålla ett extra öga på säkerheten. Du behöver alltså inte ha några ledar- eller golfkunskaper för att kunna hjälpa till. Alla ledare bjuder vi såklart på lunch och mellanmål under dagen. Du väljer om du kan vara med förmiddag och/eller eftermiddag. Anmäl dig till josefin.odenring@vasterasgk.se

Stort tack på förhand!